Ieder mens is anders en heeft andere wensen voor zijn/haar keukenruimte. Daarom hebben wij een groot aanbod keukens in iedere stijl, opstelling en kleur die u zelf uitzoekt. Zo kunnen we er zeker van zijn dat u altijd de juiste materialen kiest waar we uiteindelijk een prachtige keuken mee kunnen samenstellen.

Wij als specialisten willen u daar dan ook graag mee helpen. Een luisterend oor, onze ervaring en uw wensen combineren wij een prachtige keuken waar design en kookplezier samensmelten in een perfect eindresultaat waar we trots op kunnen zijn! Door onze unieke aanpak om bij u thuis te komen kunnen wij er zeker van zijn dat alles tot in de puntjes geregeld is en alles in detail klopt.

Montage
De montage wordt door ons zelf uitgevoerd, wij garanderen dan ook dat uw keuken perfect geplaatst wordt. Tijdens het monteren kunt u zelfs bepaalde wensen bespreekbaar maken. Wilt u die ene zijwand toch net anders hebben? Wij kijken met u mee!

Wij leveren vakwerk!

Keukens in iedere woonstijl

Onze merken

Wij werken nauw samen met 2 verschillenden leveranciers van onze keukenmeubelen, Beeck en Keller. Wij hebben gekozen voor deze leveranciers omdat kwaliteit en betaalbaarheid hoog in het vaandel staan en juist dat is waar wij naar streven. Deze 2 leveranciers vullen elkaar naadloos aan en hebben beiden een uitgebreid assortiment waardoor eindeloos met kleuren en materialen gecombineerd kan worden.

Voor de werkbladen zijn wij dealer van Dekker en Kemie. Ook deze leveranciers hebben een uitgebreid assortiment aan kleuren en materialen. Hierdoor kan ook eindeloos gecombineerd worden. Kiest u voor een Dekton werkblad of toch voor een prijstechnische interessante kunststof werkblad? Door deze leveranciers te combineren is er voor ieder wat wils om het zo maar te zeggen!

Kemie logo | Vos Keukens en Interieur
Keller logo | Vos Keukens en Interieur
Beeck logo | Vos Keukens en Interieur
Logo Dekker

Maak een afspraak in de showroom!