Keukens | Vos Keukens en Interieur

Klassieke keukens

In de klassieke keuken staan 2 dingen in vergelijking met andere keukenstijlen centraal namelijk de warme en nostalgische sfeer.

Dit heeft alles te maken met het feit dat klassieke keukens u mee terug nemen in de tijd. Daardoor heerst er in een klassieke keuken ook een huiselijke sfeer en voelt u zich direct thuis. Een klassieke keuken doet vaak denken aan een vorstelijk bestaan. Het stoere fornuis met die prachtige koof met een randje er in gefreesd komt in deze stijl dan ook veelal terug. Ook de accessoires bij het inrichten van uw keuken zorgen ervoor dat het plaatje volledig tot zijn recht komt. Een plantje hier en daar, schilderijtjes op de schouw, een robuuste fruitschaal op tafel, proeft u de sfeer al?

Doorgaans wordt in een klassieke keuken dan ook veel gewerkt met hout of hout repro's. daarnaast zijn aardse kleuren en lichte, warme tinten zoals beige en crème zeer populair. Toch kunnen we een klassieke keuken ook een moderne touch geven. Bijvoorbeeld in de sfeer van hotels waarbij klassieke elementen op een moderne manier worden toegepast. luxe leersoorten en hoogglans zwart zijn hierin goede keuzes. Luxe, status en rijkdom blijven centraal staan. Gaat u voor een nostalgische klassieke keuken? Kies dan voor donkere kleuren zoals bordeaux rood of antraciet en combineer dit met kwaliteitsmaterialen zoals massief hout en natuursteen.

Liever een meer moderne klassieke keuken? Met het ons assortiment kunt u eindeloos variëren tot uw droomkeuken werkelijkheid wordt. Dit beperkt zich niet alleen tot de keuze in modellen en beschikbare kleuren. Ook met persoonlijke budgetten wordt rekening gehouden. Zo kunt u kiezen voor een klassiek kader model van echt hout. Maar met een melamine kadermodel realiseert u dezelfde klassieke sfeer voor minder geld. Hierdoor kunnen we al onze klanten helpen om samen een exclusieve keuken samen te stellen wat recht doet aan uw woning.


Contactgegevens

Vos Keukens en Interieur
Industrieweg 64
8071CV Nunspeet

info@voskeukenseninterieur.nl
06-13690505

Onze showroom is alleen geopend op afspraak. Neem contact op om een afspraak te maken!

Neem contact met ons op

Vul het onderstaande formulier in als u contact wil opnemen of een afspraak wil inplannen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Telefoon *