Keukens | Vos Keukens en Interieur

Moderne keukens

Een moderne keuken is een minimalistische keuken waar de nadruk wordt gelegd op een tijdloos en elegant design.

Een moderne keuken is een minimalistische keuken waar de nadruk wordt gelegd op een tijdloos en elegant design. Door het kiezen van de juiste combinatie van materialen straalt deze keuken rust en ruimte uit. Dit doordat hier geen tierelantijntjes toegepast worden. Hierdoor kan deze keuken zowel in grotere als kleinere ruimtes geplaatst worden. Vaak zijn deze ontwerpen uniek en zelfs een tikkeltje gedurfd. Door bepaalde materialen, kleuren en strak en modern inbouwapparatuur te gebruiken kan deze keukenstijl het verschil maken in uw woning.

Het ontwerp van een moderne keuken wordt gedreven door minimalisme. Daarom zijn deze keukens doorgaans greeploos om juist alleen wat nodig is in een keuken ook zo te gebruiken dat dit niet de boventoon voert maar zorgt voor een strakke en elegante keuken waar we in deze stijl naar streven. Daardoor zijn robuuste en moderne materialen zeer populair. Toch moet deze keuken ook praktisch zijn want wat is er nou vervelender dan je niet thuis voelen in je eigen keuken. Daarom gebruiken we materialen zoals bijvoorbeeld hoogglans gelakte keukendeurtjes, in combinatie met bijvoorbeeld een oerdegelijk composiet werkblad wat ook nog eens duurzaam is!? Doordat in een moderne keuken het apparatuur zo veel als mogelijk verstopt word achter een keukendeur zorgt dit voor de ultieme rust en ruimte wat zorgt voor een ontspannen sfeer in huis!

Kortom in deze stijl vormen de gekozen materialen en het rustige ontwerp een tijdloze en unieke keuken. Laat u zich graag inspireren door de laatste trends? Witte keukens zijn erg populair en passen goed in een modern interieur. Tegenwoordig kiezen echter steeds meer mensen voor een zwarte keuken. In eerste instantie lijkt het misschien een gewaagde keuze maar het resultaat is strak, puur en volmaakt. Donkere kleuren geven de keuken een strakke uitstraling die perfect aansluit op een moderne woonstijl.

Naast deze sobere kleuren kunt u ook andere elementen van de moderne woonstijl eenvoudig in uw keuken toepassen. Zo kunt u het minimalistische karakter versterken door voor een greeploze keuken te kiezen. En om uw moderne keuken écht persoonlijk te maken kunt u bij Vos Keukens kiezen uit diverse materialen en afwerkingen. Wilt u bijvoorbeeld hoogglans keukenfronten of is Ultra Mat meer uw smaak? Vraag naar de mogelijkheden, wij helpen u graag in het kiezen van uw materialen!


Contactgegevens

Vos Keukens en Interieur
Industrieweg 64
8071CV Nunspeet

info@voskeukenseninterieur.nl
06-13690505

Onze showroom is alleen geopend op afspraak. Neem contact op om een afspraak te maken!

Neem contact met ons op

Vul het onderstaande formulier in als u contact wil opnemen of een afspraak wil inplannen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Telefoon *