Keukens | Vos Keukens en Interieur

Luxe keukens

Een luxe keuken kenmerkt zich door luxe materialen die gebruikt worden.

Denk bijvoorbeeld aan massief eiken fronten, marmer werkbladen en het nieuwste keukenapparatuur. Daarbij hoort een exclusief ontwerp die volledig op de ruimte wordt aangepast. Juist in een grotere ruimte komt deze keuken het meest tot zijn recht. Dit biedt meer mogelijkheden in het ontwerpen van een ruime en exclusieve keukenopstelling. Vaak worden in de deze keukens dan ook een eiland geplaatst met daarbij een bar of een eettafel waaraan je gezellig met vrienden of familie kunt zitten wat zorgt voor een ontspannen en gezellige sfeer tijdens het bereiden van uw eten. Daarom zorgt deze keuken ervoor dat dit de centrale plek in uw woning is en dat moet uitblinken!

Een luxe keuken is vaak ruim opgezet en komt met veel extra opties. De keuken is volledig van deze tijd met alle nieuwste uitvindingen en het inbouwen van LED-verlichting in bijvoorbeeld de greeplijst of op de plint wat zorgt voor net dat laatste detail wat de keuken die luxe uitstraling geeft. Doordat luxe keukens samengesteld worden met materialen zoals glas, marmer, keramiek, hout en rvs zijn deze keukens doorgaans wat duurder in aanschaf.

Het ontwerp in deze luxe keukens is misschien wel het belangrijkste wat deze keuken luxe en exclusief maakt. Om de keuken tot in detail perfect te maken is exclusieve keukenapparatuur een must. Daardoor wordt veel gebruikt gemaakt van wijnklimaatkasten, een warmhoudlade of strak afgewerkte design oven. Ook het toepassen van een kookplaat kan op veel manieren gebruikt worden, denk bijvoorbeeld aan een kookplaat met geïntegreerde afzuiging, een downdraft waarbij achter de kookplaat een afzuiging uit het werkblad komt tijdens het koken. Wel eens gehoord van Pitt cooking? Dit zijn pitten die op verschillende plekken in het werkblad verwerkt zijn waardoor de kookplaat overbodig is en dus het schoonmaken daarvan ook vele malen makkelijker wordt. De combinaties zijn bijna oneindig en daarin adviseren wij u graag met een passend en exclusief ontwerp!


Contactgegevens

Vos Keukens en Interieur
Industrieweg 64
8071CV Nunspeet

info@voskeukenseninterieur.nl
06-13690505

Onze showroom is alleen geopend op afspraak. Neem contact op om een afspraak te maken!

Neem contact met ons op

Vul het onderstaande formulier in als u contact wil opnemen of een afspraak wil inplannen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Telefoon *