Keukens | Vos Keukens en Interieur

Landelijke keukens

Een landelijke keuken staat vaak voor een keuken met veel gezelligheid en sfeer.

Doordat je de juiste materialen en kleuren met elkaar combineert zorgt dit ervoor dat een landelijke keuken niet altijd rust uitstraalt maar juist die gezelligheid en warmte die je in een landelijke keuken wil zien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een frontje met een kader er in wat het strakke van een keuken er uit haalt. Doorgaans worden in deze keukens dan ook gewerkt met een klassiek greepje op de deur en niet met greeplijsten. Dit zorgt ervoor dat de keuken de uitstraling krijgt die daarbij past.

Vaak wordt daarin een stoer fornuis geplaatst met inductie of gas wat zorgt voor een robuuste en landelijke uitstraling. Hoewel deze fornuizen vaak nog een ouderwetse uitstraling hebben zijn ze uitgerust met de nieuwste technieken en kan deze dan ook gebruikt worden in combinatie met een inductie kookplaat erboven. Dit zorgt voor veel gemak en de kosten daarbij blijven dan ook relatief laag. Op deze manier krijg je met toch wel een doordachte techniek toch dat stoere fornuis wat de eye-catcher kan zijn in deze keuken. Bouw hem bijvoorbeeld in in een koof wat ervoor zorgt dat het fornuis helemaal tot zijn recht komt. Voeg daarbij nog een robuuste stenen spoelbak en een klassieke kraan en deze keuken zorgt voor ultieme warmte en sfeer in uw woning. Vaak is een landelijke keuken een houten keuken of in ieder geval wordt hout toegepast als wandschap of op vele andere manieren.

Daarnaast kenmerkt een landelijke keuken zich vooral aan zachte vormen, klassiek apparatuur en een stenen werkblad. Tegeltjes op de achterwand horen daar dan ook zeker bij wat zorgt voor die gezellige sfeer. Geen scherp gelijnd design maar sierlijke afwerkingen zoals ouderwetse handgrepen en kaderdeurtjes. Vaak zijn deze keukens dan ook tijdloos omdat dit een stijl is wat altijd weer terugkomt en in veel ruimtes en opstellingen toegepast kan worden.


Contactgegevens

Vos Keukens en Interieur
Industrieweg 64
8071CV Nunspeet

info@voskeukenseninterieur.nl
06-13690505

Onze showroom is alleen geopend op afspraak. Neem contact op om een afspraak te maken!

Neem contact met ons op

Vul het onderstaande formulier in als u contact wil opnemen of een afspraak wil inplannen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Telefoon *